Patriarhia Romana - Comunicat de presa


Impreuna impotriva traficului de fiinte umane

 - Seminar International -

 

Luni, 27 martie 2006, la Palatul Patriarhiei, are loc Seminarul International „Impreuna impotriva traficului de fiinte umane”.

 

Seminarul este organizat de Asociatia Ecumenica a Bisericilor din Romnia - AIDRom, Comisia Bisericilor din Europa pentru Migratie (CCME), Patriarhia Romna, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Prevenirea traficului de Fiinte Umane si Monitorizare a Asistentei Acordate Victimelor Traficului.

 

Seminarul va reuni peste 50 de participanti din tarile Uniunii Europene si din Europa de Est, reprezentanti CAT (Actiunea Crestina si Reteaua Impotriva Traficului de Fiinte Umane), reprezentanti ai Ministerelor Administratiei si Internelor si Justitiei, precum si experti in domeniu din Romnia si jurnalisti implicati in lupta impotriva traficului de fiinte umane.

 

Deschiderea oficiala a Seminarului are loc la orele 10, in prezenta Prea Fericitul Parinte Patriarh TEOCTIST si a Inalt Prea Sfintitul Ioan Robu, Arhiepiscop si Mitropolit Romano-Catolic de Bucuresti, precum si a unor delegati ai Parlamentului European.

 

In cadrul Seminarului are loc prezentarea oficiala a Agentiei Nationale pentru Prevenirea traficului de Fiinte Umane si Monitorizare a Asistentei Acordate Victimelor Traficului si se lanseaza Proiectul Pan-European „CAT III” (Actiunea crestina impotriva traficului), cu noi parteneriate.

 

De asemenea, se lanseaza, oficial, campania „STOP SCLAVIEI IN EUROPA”, cu scopul principal de a informa potentialele victime despre pericolul traficului si exploatarii sexuale in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, Germania - 2006.

 

BIROUL DE PRESA SI COMUNICATII

AL PATRIARHIEI ROMÂNE

.

27 Martie 2006

Vizualizari: 1650

Voteaza:

Patriarhia Romana - Comunicat de presa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE