Arhiepiscopia Craiovei - apel la solidaritate crestina cu persoanele afectate de inundatii


Arhiepiscopia Craiovei - apel la solidaritate crestina cu persoanele afectate de inundatii

 
COMUNICAT DE PRESA

Arhiepiscopia Craiovei face apel la solidaritate crestina pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii

Urmand indemnul Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, de a veni in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din Moldova si Maramures, Arhiepiscopia Craiovei adreseaza un apel de suflet tuturor credinciosilor din eparhie la solidaritate crestina, pentru alinarea durerilor semenilor nostri aflati in suferinta, prin realizarea unei colecte in bani.

Astfel, in zilele de 6, 10 si 15 august a.c., la finalul slujbelor Sfintelor Liturghii, preotii parohi din Arhiepiscopia Craiovei (judetele Dolj si Gorj), vor indemna credinciosii sa faca donatii in bani, cu scopul de a contribui la sprijinirea semenilor nostri afectati de revarsarile de ape.

De asemenea, persoanele fizice sau juridice care doresc sa raspunda acestei chemari de suflet, pot face donatii si in contul: RO85 RNCB 0134 0415 7038 0002, deschis de Arhiepiscopia Craiovei la BCR Craiova.



Fie ca Bunul Dumnezeu sa rasplateasca cu binecuvantarile sale pe toti cei care vor contribui la aceasta actiune umanitara de ajutorare a fratilor nostri aflati in suferinta!

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Craiovei

.

08 August 2008

Vizualizari: 608

Voteaza:

Arhiepiscopia Craiovei - apel la solidaritate crestina cu persoanele afectate de inundatii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE