Spectacol de opera dedicat Sfantului Apostol Andrei

Arhiepiscopia Tomisului, in colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxa „Sf. Ap. Andrei” a Universitatii „Ovidius” – Constanta, pune in scena spectacolul de opera Sfantul Apostol Andrei, din Betsaida la Patras prin anticul Tomis. Evenimentul se va desfasura luni, 26 noiembrie, la Casa de Cultura din Constanta, incepand cu ora 18.00.

Opera, in trei acte, beneficiaza de participarea Orchestrei Teatrului National de Opera si Balet „Oleg Danovski” din Constanta si a corurilor reunite ale Arhiepiscopiei Tomisului. Muzica spectacolului este compusa de Horatiu Alexandrescu, libretul de Cristina Tamas, iar la bagheta dirijorala se va afla Bogdan-Ioan Alexiuc.

Opera Sfantul Apostol Andrei, din Betsaida la Patras prin anticul Tomis este o reiterare a drumului spiritual parcurs de primul Apostol al Mantuitorului din momentul chemarii sale la apostolie, trecand prin tinutul Scythiei Minor si pana in clipa martiriului sau in localitatea Patras, unde a fost rastignit pe o cruce in forma de X.

Intrarea la spectacol este libera.

Pentru detalii suplimentare puteti apela la tel. 0769.223.107, pr. Valeriu Roman – consilier cultural al Arhiepiscopiei Tomisului, responsabil de proiect.

Biroul de Comunicare

.
Pe aceeaşi temă

22 Noiembrie 2012

Vizualizari: 901

Voteaza:

Spectacol de opera dedicat Sfantului Apostol Andrei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE