Mitropolitul Andrei a resfintit Gradinita Speciala din Cluj-Napoca

Inaltpreasfintitul Andrei, Arhiepiscopul si Mitropolitul Clujului, a sfintit miercuri, 25 mai, lucrarile de renovare a Gradinitei Speciale din cartierul Manastur, Cluj-Napoca. In anul 2008, conducerea unitatii a demarat lucrari de amenajare a unei sali de mese si a unei sali de sport, iar in anul urmator au inceput lucrari de renovare a intregii unitati. Intreaga investitie a fost de aproximativ 10 miliarde de lei vechi. Toate aceste interventii au fost binecuvantate astazi, prin slujba de resfintire oficiata de Mitropolitul Andrei. Au fost prezenti reprezentanti ai Consiliului Judetean Cluj, inspectorul scolar general al ISJ Cluj, Anca Hodorogea, lect.

univ. dr. Adrian Rosan din partea Catedrei de Psiho-Pedagogie Speciala si alti colaboratori ai unitatii de invatamant prescolar.

Gradinita Speciala este frecventata in prezent de 67 de copii cu varste cuprinse intre 3-8 ani cu dizabilitati diverse, de pe raza intregului judet. Aici functioneaza 5 grupe, care desfasoara activitati educative si terapii specifice de psihologie, logopedie, psiho-pedagogie, psiho-motricitate si activitati de recuperare kinetoterapeutica. Programul este atat de zi, cat si saptamanal, unii copii fiind ingrijiti aici de luni pana vineri.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

25 Mai 2011

Vizualizari: 722

Voteaza:

Mitropolitul Andrei a resfintit Gradinita Speciala din Cluj-Napoca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE