La Arad vor fi organizate un mars si rugaciuni dedicate familiei


Peste 5.000 de aradeni sunt asteptati la sfrsitul acestei saptamni sa participe la o ampla manifestare dedicata familiei.

Potrivit prof. Viorel Iuga, pastorul Bisericii baptiste „Speranta“, evenimentul va fi organizat de comunitatea bisericilor crestine baptiste din Arad si consta intr-o zi speciala de multumire pentru familie, cu rugaciune si un mars prin centrul orasului.

„Noi, crestinii suntem invatati sa multumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

Am invatat sa ii multumim pentru viata, pentru sanatate, pentru anotimpuri, pentru recolte. Anul trecut m-am gndit cu seriozitate pentru prima data la faptul ca in bisericile noastre avem multe ocazii specifice de multumire, dar nici una dedicata familiei. Realiznd ca familia este darul Lui Dumnezeu, am decis sa avem o asemenea zi in care sa multumim Creatorului nostru pentru ea“, a precizat Viorel Iuga.

Acesta a mai adaugat faptul ca prezenta membrilor bisericilor baptiste pe strazile municipiului Arad se doreste si un semnal de alarma pentru lumea crestina care a intrat intr-o stare de indiferenta sau comoditate. „Avnd in vedere gravitatea situatiei credem ca nici un crestin nu isi poate permite sa stea indiferent fata de atacurile care se dau cu perseverenta impotriva familiei“, a adaugat Iuga.

Manifestarea va debuta duminica la ora 15,00 printr-un mars dupa care va fi organizata o adunare publica in fata Primariei.

În urma cu cinci ani, comunitatea bisericilor baptiste din Arad a organizat un amplu mars prin centrul orasului, intitulat „Marsul durerii“ pentru a protesta impotriva legii homosexualitatii.

Autor : Florin TOMUTA

Informatia.ro

.

04 Mai 2006

Vizualizari: 2092

Voteaza:

La Arad vor fi organizate un mars si rugaciuni dedicate familiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE