Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Letca Noua va fi adusa spre inchinare in biserica Parohiei Mogosesti

In fiecare an, ziua de 27 septembrie, cand Biserica Ortodoxa il sarbatoreste pe Sf. Ierarh Antim Ivireanul, reprezinta prilej de aleasa bucurie duhovniceasca pentru credinciosii care pasesc pragul bisericii Parohiei Mogosesti din Protoieria Mihailesti.

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, manifestarile religioase inchinate Sf. Ierarh Antim Ivireanul vor debuta luni, 26 septembrie, incepand cu orele 18.30, cand un sobor de preoti si diaconi vor oficia slujba Vecerniei cu Litie.

Totodata, cu acest prilej, in pridvorul sfantului locas, intr-un loc special amenajat, credinciosii vor putea sa se inchine inaintea icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului, ce va fi adusa de la Parohia Letca Noua.

Marti, 27 septembrie, in ziua sarbatoririi Sf. Ier. Antim Ivireanul, Intaistatatorul eparhiei noastre, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi va savarsi Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie in biserica parohiala din localitatea Mogosesti.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

 

.

26 Septembrie 2011

Vizualizari: 677

Voteaza:

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Letca Noua va fi adusa spre inchinare in biserica Parohiei Mogosesti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE