Eveniment editorial pentru nevazatorii mehedinteni

Episcopia Severinului si Strehaiei, prin intermediul Biroului de Asistenta Sociala din cadrul Sectorului Social-Filantropic, se implica de cativa ani intr-un mod activ in desfasurarea mai multor activitati cu si pentru nevazatori.
 
Aceasta categorie speciala de oameni si credinciosi sunt in atentia slujitorilor Bisericii, care cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, le furnizeaza servicii sociale de calitate, savarsind ocazional si diverse slujbe religioase pentru aceasta comunitate strans unita din Drobeta Turnu Severin.
 
Membrii Clubului Nevazatorilor din Turnu Severin au avut, marti, 25 iunie,  bucuria de a participa la lansarea a doua numere ale revistei lunare “Raze de lumina” si a Paraclisului Maicii Domnului, needitat pana acum in scriere Braille.
 
Evenimentul editorial a fost precedat de slujba de binecuvantare a Aghiasmei Mici, oficiata de parintele George Radu Trailescu, inspector in cadrul Sectorului Social-Filantropic al Episcopiei Severinului si Strehaiei, cel care este si redactorul-sef al revistei.
 
Nevazatorii s-au bucurat si de acordurile de chitara oferite de un elev al Liceului de arta din Tr.

Severin.
 
Numerele 4 si 5 al revistei “Raze de lumina”, lansate marti, le ofera cititorilor articole despre sarbatoarea Invierii, si multe alte subiecte interesante.
 
Astfel de evenimente editoriale se transforma pentru persoanele cu deficienta de vedere din Drobeta Turnu Severin in adevarate sarbatori, fiind o minunata invitatie la lectura. Continutul revistei poate fi si audiat, fiecare aparitie scrisa find insotita de cate un CD mp3.
 
Editarea acestor materiale s-a realizat prin intermediul Centrului informational Didim cel Orb, infiintat in cadrul unui proiect al Asociatiei Filantropia Severin.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

27 Iunie 2013

Vizualizari: 500

Voteaza:

Eveniment editorial pentru nevazatorii mehedinteni 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

nevazatori

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE