Conferinta cu tema: Cum sa-l iubesc pe aproapele meu?

Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara au bucuria de a vă invita la conferința cu tema: „Cum să-l iubesc pe aproapele meu?” avându-l ca invitat pe pr. Ciprian Negreanu din Cluj Napoca.

 

Precum trupul nostru are nevoie de alimente pentru a avea energie, pentru a se dezvolta și a se menține sănătos, tot așa și sufletul nostru are nevoie de hrana sa, pe care adeseori o neglijăm. Hrana sufletului este iubirea și, spre deosebire de trup, acesta se hrănește cel mai mult nu atunci când primește iubirea, ci atunci când o dăruiește.

Mântuitorul ne-a poruncit să ne iubim unii pe alții, dându-Se pe Sine ca exemplu. Nu este nici o îndoială că omul cel mai iubitor este și cel mai împlinit și cel mai fericit. Dar cum putem ajunge să iubim?

Vă invităm luni, 11 noiembrie, ora 18:00, în Aula Magna a Universității de Vest de pe Bd. Vasile Pârvan, nr 4, să învățăm de la părintele Ștefan Negreanu, duhovnicul tinerilor din Cluj, cum să dobândim iubirea și cum să o păstrăm toată viața în inimile noastre.

Intrarea este liberă!

Cristina Butnariu - Președinte A.S.C.O.R. Timișoara
Celmare Teodora (0758453605) Consilier Relații Externe

Pe aceeaşi temă

07 Noiembrie 2019

Vizualizari: 697

Voteaza:

Conferinta cu tema: Cum sa-l iubesc pe aproapele meu? 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

iubirea aproapelui

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE