Conferinta preoteasca de toamna-iarna in Episcopia Severinului si Strehaiei

Miercuri, 2 noiembrie 2011, ora 10:00, la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin, Episcopia Severinului si Strehaiei a organizat Conferinta pastoral-misionara de toamna-iarna.

Aceasta a fost precedata de Sfanta Liturghie Arhiereasca, oficiata de PS Nicodim Episcopul Severinului si Strehaiei, inconjurat de un sobor de parinti protopopi, preoti si diaconi.

Invitat special la conferinta a fost maestrul Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile contemporane, cunoscut regizor si actor, autor al volumelor "Cine suntem" si "Omul frumos".

Tema propusa de maestru pentru conferinta a fost "DESPRE IUBIRE".

Maestrul a abordat tema in stilul sau propriu, fascinant, insufletit de puterea credintei care poate aprinde carbunii multimii.

La eveniment a participat si PS Gurie, Episcopul Devei si Hunedoarei, care a adresat un cuvant de invatatura preotilor mehedinteni.

Evenimentul a fost organizat in contextul anului 2011 – "An omagial al Sfantului Botez si al Sfintei Cununii" in Patriarhia Romana, si s-a adresat preotilor din Episcopia Severinului si Strehaiei, fiind invitati si profesorii de religie din judet.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

03 Noiembrie 2011

Vizualizari: 557

Voteaza:

Conferinta preoteasca de toamna-iarna in Episcopia Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE