Colecta pentru sprijinirea familiilor sinistrate, in Arhiepiscopia Dunarii de Jos

Ca urmare a calamitatilor provocate de inundatiile din 12-13 septembrie 2013 in mai multe localitati din judetul Galati, cu binecuvantarea IPS Parinte Casian Craciun, Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Dunarii de Jos a alocat din fondul pentru situatii de urgenta suma de 100.000 lei si a initiat in cadrul tuturor parohiilor si manastirilor din eparhie o colecta pentru sprijinirea familiilor sinistrate.

In perioada 13-16 septembrie a.c., protoieriile si parohiile din judetele Galati si Braila au intreprins numeroase actiuni de colectare de donatii in bani, alimente, efecte si alte obiecte de prima necesitate, in valoare de 54.000 de lei, pe care le-au oferit celor greu incercati de furia apelor.

In aceasta perioada, centrele sociale din Eparhie ofera hrana calda angajatilor Inspectoratului Judetean de Urgenta, militarilor si celorlalti voluntari implicati in actiunile de ajutorare a sinistratilor.

Arhiepiscopia Dunarii de Jos adreseaza si pe aceasta cale multumiri tuturor celor care s-au implicat si se vor implica in actiuni de solidaritate cu persoanele sinistrate din judetul Galati. In acest sens, cei interesati pot depune sume de bani in contul RO33RNCB0141032864090007, special deschis la BCR Galati.

Ritmic, se vor transmite comunicate de presa privind situatia din localitatile greu incercate, solicitarile de ajutoare de prima necesitate, precum si confirmarea donatiilor primite.

 

Biroul de Presa si Comunicare al Arhiepiscopiei Dunarii de Jos

16 Septembrie 2013

Vizualizari: 575

Voteaza:

Colecta pentru sprijinirea familiilor sinistrate, in Arhiepiscopia Dunarii de Jos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE