Rugaciunea sotilor unul pentru altul

Rugaciunea sotilor unul pentru altul Mareste imaginea.

Rugaciunea sotilor unul pentru altul

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai invatat ca intotdeauna sa ne rugam unul pentru altul, caci asa vom implini legea Ta si ne vom arata vrednici de mila Ta, cauta cu indurare si pazeste de vrajmasii vazuti si nevazuti pe sotul meu (sotia mea), pe care mi l-ai daruit (mi-ai daruit-o) a petrece impreuna pana la moarte.

Daruieste-i sanatate si deplina intelepciune, ca sa-si poata indeplini datoriile dupa voia si poruncile Tale. Fereste-l (o) de ispitele pe care n-ar fi in stare sa le poarte. Intareste-l (o) in dreapta credinta si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele bune si sa ne intocmim viata dupa sfintele Tale asezari si porunci. Ca a Ta este stapanirea si puterea in veci.

Amin.

.
Pe aceeaşi temă

18 Mai 2012

Vizualizari: 226175

Voteaza:

5.00 / 5 din 6 voturi.

Comentarii (3)

  • Principessa MonicaPostat la 2013-01-10 00:58

    Ce frumos ar fi daca toti sotii sau ruga pt.sotiile lor si invers :)

  • m vass Postat la 2011-03-14 08:14

    Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai invatat ca intotdeauna sa ne rugam unul pentru altul, caci asa vom implini legea Ta si ne vom arata vrednici de mila Ta, cauta cu indurare si pazeste de vrajmasii vazuti si nevazuti pe sotul meu, pe care mi l-ai daruit a petrece impreuna pana la moarte. Daruieste-i sanatate si deplina intelepciune, ca sa-si poata indeplini datoriile dupa voia si poruncile Tale. Fereste-l de ispitele pe care n-ar fi in stare sa le poarte. Intareste-l in dreapta credinta si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele bune si sa ne intocmim viata dupa sfintele Tale asezari si porunci. Ca a Ta este stapanirea si puterea in veci. Amin. DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII!Amin.

  • grigore n emilPostat la 2010-07-13 18:44

    Frumoasa rugaciune.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE