Rugaciune pentru frati si surori

Rugaciune pentru frati si surori Mareste imaginea.

Rugaciune pentru frati si surori

Doamne, Tie ma rog, tine pe fratii mei (fratele meu) si surorile mele (sora mea), dandu-le lor sanatate, viata lunga si darul Tau cel sfant, ca sa umble in caile Tale si sa faca cele ce sunt dupa voia Ta cea sfanta. Da-ne, Doamne, de acum pana la capatul vietii, sa ne iubim si sa ne cinstim unii pe altii,- caci ce este mai bun si mai frumos decat a vietui fratii impreuna! Asa, Doamne, asculta rugaciunea noastra si milostiv fii noua, ca bun si iubitor de oameni esti si Tie marire inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Pe aceeaşi temă

21 Mai 2012

Vizualizari: 217104

Voteaza:

Rugaciune pentru frati si surori 5.00 / 5 din 1 voturi. 9 review utilizatori.

Comentarii (9)

  • ciprian HALASZPostat la 2013-04-07 01:24

    Imparate Ceresc, Mult Milostive si Mult Indurate cad catre tine si din buze necurate aceasta putina rugaciune aduc Tie - revarsa mila Ta catre pacatosul suflet al fratelui meu Tiberiu si mantuieste sufletul adormitului robului tau, ca cei ce cred in Tine sa vada nemarginita Ta iubire de oameni si sa se cutremure in fata Slavei Tale in vecii vecilor, Amin! Iarta-mi mie nepriceperea sa ma rog,caci la Tine si firele mele de par sunt numarate si ma tem de Judecata Ta. Dar precum Ai spus sa ne iubim ca frati, lasa pacatosilor robilor taisa se mantuiasca si sa Iti ridice Slava in vecii vecilor Amin,

  • Mariana SerbanPostat la 2012-03-29 15:45

    Doamne, Tie ma rog, pentru sora mea VALENTINA – GRAV BOLNAVA - vindeca Doamne pe Valentina aflata în suferinta trupeasca si sufleteasca,daca are pacate si greseli iarta-i-le Tu Doamne, goneste duhul de slabiciune din ea, indeparteaza durerea, ranile, febra. Intinde bratle Tale tamaduitoare si scoal- o din patul de boala. Asa, Doamne, asculta rugaciunea mea si milostiv fii noua, ca bun si iubitor de oameni esti si Tie marire inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

  • s georgianaPostat la 2011-12-22 12:35

    Doamne, adu-o cu bine pe sora mea acasa si insoteste-o in calatoria ei.

  • lyly barbuPostat la 2011-08-29 16:41

    Sfinte Dumnezeule ajuta pe sora mea Gabriela care este in grea suferinta,ajut-o sa-si gaseasca linistea si odihna.Vegheaza tot timpul asupra ei si a familiei ei.Doamne ajuta!

  • Daniela ColtaPostat la 2011-06-03 13:24

    Ajuta-l Doamne pe fratele meu grav bolnav, Vasile sa se faca bine sa sa traiasca si sa isi cresca copii dupa legile tale,pe fratele meu Gheorghita bolnav sa se insanatoseasca si sa aiba copii, pe sora mea Maria-Magdalena sa fie sanatoasa si sa-si creasca copii.Doamne ajuta.

  • m vass Postat la 2011-03-14 08:34

    Doamne, Tie ma rog, tine pe sora mea si familia ce i-ai daruit, dandu-le lor sanatate, viata lunga si darul Tau cel sfant, ca sa umble in caile Tale si sa faca cele ce sunt dupa voia Ta cea sfanta. Da-ne, Doamne, de acum pana la capatul vietii, sa ne iubim si sa ne cinstim unii pe altii,- caci ce este mai bun si mai frumos decat a vietui fratii impreuna! Asa, Doamne, asculta rugaciunea noastra si milostiv fii noua, ca bun si iubitor de oameni esti si Tie marire inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

  • Costica DimaPostat la 2011-03-09 08:47

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU SI MANTUITORUL NOSTRU,APROPIE-L PE FRATELE MEU CRISTACHE,DE MINE NEVREDNICUL ROBUL TAU COSTICA SI DE SURORILE NOASTRE CORNELIA(Marioara) SI ECATERINA(Puica)!

  • Adriana Mariana IuhasPostat la 2011-02-18 09:28

    Bunule Dumnezeu te rog din suflet ajuta-i pe fratii mei Adrian si Nicolae sa se inteleaga, lumineaza-le mintea, nu ii lasa ca prin certurile lor sa ii supere pe parintii nostri care si asa sunt bolnavi si necajiti.

  • Ioana NeacsuPostat la 2011-01-18 14:00

    Bunule Dumnezeu, iubeste-o pe sora mea Violeta si pe cumnatul meu Gabriel, apara-i si ocroteste-i, daruieste-le sanatate si fericire si ajuta-i in tot ceea ce fac.Doamne ajuta!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE