Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi

Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi Mareste imaginea.

Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi

Doamne, invata-ma sa-Ti cunosc marirea si bunatatea. Da-mi inima curata si lesne iertatoare si cainta pentru supararile ce-am facut altora. Fa sa am dragoste crestineasca si sa pot rabda cu pace toate necazurile ce-mi vin din partea lor, facand porunca Ta. Ma fagaduiesc sa nu mai fac rau celor ce-mi fac rau,- pe cel ce ma blesteama, il voi binecuvanta. De va flamanzi vrajmasul, ii voi da paine,- iar de va inseta, il voi adapa.

De va cadea, il voi ridica si de se va rataci, il voi povatui.

Doamne, eu nu sunt decat om neputincios. De aceea, ajuta-ma cu darul Tau sa fiu statornic in poruncile Tale. Trimite binecuvantarile Tale peste vrajmasii mei si intoarce inima lor cu dragoste asupra mea. Alunga suferintele si neodihna ce-mi vin de la ei si ne impaca pe noi. Da-mi pacea Ta, Doamne, ca sa putem sa vietuim pe pamant cu pace, cu bucurie, si sa-i zicem in unire, cu fata senina si cu inima curata: "Si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri". Ca Tie se cuvine slava, cinstea si inchinarea in veci. Amin.

.
Pe aceeaşi temă

21 Mai 2012

Vizualizari: 233588

Voteaza:

5.00 / 5 din 4 voturi.

Comentarii (4)

  • Mirela NaePostat la 2012-01-12 19:41

    Usor de zis, greu de facut! Doar capatand intelepciune duhovniceasca se poate atinge aceasta porunca, calcand peste orgoliul personal.

  • mindrila genovevaPostat la 2011-07-22 09:53

    Rugaciune pentru vrajmasi Doamne Iisuse Hristoase, ai mila de cei ce ma pizmuiesc, de cei ce ma urasc si de cei ce ma clevetesc ca sa nu patimeasca pentru mine, Doamne. Ci zdruncina si sfarma pe vicleanul sarpe care ii invrajmeste pe ei impotriva mea. Si Te rog Stapane sa ii ierti pe fratii mei care ma hulesc pe mine acum, asa cum m-ai iertat si pe mine, robul Tau, de cate ori am gresit si am venit spre mila Ta. Amin

  • Costica DimaPostat la 2011-02-07 08:57

    Asa sa ne ajute Bunul DUMNEZEU!

  • thalia carmenPostat la 2010-12-06 08:42

    cea mai buna rugaciune f frumoasa

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE