Pariziene cu mere

Pariziene cu mere Mareste imaginea.
Pariziene cu mere 11 Martie 2015


Timp preparare: 50 minute

Timp de gatit: 30 minute

Durata totala: 1 ore 20 minute

Portii: 6


La aceste pariziene am folosit cu succes indulcitorul natural Green Sugar. Pentru cei ce inca nu au aflat, Green Sugar este un indulcitor 100% natural, cu zero calorii si zero indice glicemic, pe baza de extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol, obtinut din porumb, prin procesul natural de fermentatie, în prezenta drojdiei Moniella pollinis. Produsul are o calitate exceptionala: este dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amarui, specific produselor din Stevie. In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii.

Ingrediente:
  • Aluat - 500gr faina
  • 8gr drojdie
  • 280ml zeama de portocale
  • 100gr indulcitor Green Sugar
  • 1lingurita sare
  • vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 80ml ulei Umplutura - 6 mere
  • 4-5linguri indulcitor Green Sugar
  • 4 biscuitiobisnuiti
  • vanilie
Instructiuni:

Dizolvati drojdia cu o lingurita de indulcitor, apoi adaugati peste ea zeama de portocale calduta in care ati adaugat indulcitorul, coaja de portocale rasa si vanilia. Turnati lichidul cald peste faina amestecata cu sarea si framantati pana ce obtineti un aluat elastic si omogem. Spre final adaugati uleiul caldut si framantati pana ce ii incorporati. Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati de 80 g, se intind in foaie, se asaza umplutura pe o margina a foii, se ruleaza o data, iar partea cealalta de foaie, se taie in fasii asa ca in imagine si se ruleaza astfel incat fasiile de aluat sa ramana deasupra ruloului. Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa la crescut cam 10 min, se ung cu putin ulei si se coc in cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.

Green Sugar Cooking

11 Martie 2015

Vizualizari: 14068

Voteaza:

Pariziene cu mere 1.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post