Briose de post cu mere, nuci si dovleac

Briose de post cu mere, nuci si dovleac Mareste imaginea.
Briose de post cu mere, nuci si dovleac 11 Martie 2015


Timp preparare: 35 minute

Timp de gatit: 40 minute

Durata totala: 1 ore 15 minute

Portii: 8


Briose de post cu mere, nuci si dovleac - un desert simplu si perfect alaturi de o ceasca de cafea sau ceai. Va recomandam sa folositi mere golden sau mere ionatane pentru aceasta reteta.

Ingrediente:
  • Ingrediente: 350gr faina
  • 100ml ulei
  • 250ml suc de portocale
  • 100gr indulcitor Green Sugar
  • 1 banana foarte coapta
  • 1plic praf de copt
  • 150gr nuci
  • 3 mere
  • 1/4lingurita scortisoara
  • 150gr dovleac
  • 2linguri indulcitor Green Sugar
  • 1lingura zeama de lamaie
  • scortisoara
Instructiuni:

1. Curatam merele de coaja si cotor, le taiem cum ne place (eu am preferat lamele subtiri) si le presaram cu putin Green Sugar. Banana se paseaza cu o furculita sau intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale. Punem impreuna piureul de banane, sucul de portocale, indulcitorul Green Sugar si uleiul, apoi le amestecam bine 2-3 minute. 2. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate cu cutitul (vrem sa ramana bucatele mai mari). Amestecam doar cat sa obtinem o compozitie omogena, pe care o punem in forme de briose unse cu putin ulei. Merele se pun deasupra, pe o jumatate din briosa. 3. Bagam la cuptor, la 180-190 de grade, pentru aproximativ 35 de minute (trebuie testate ca sa fim siguri ca sunt coapte). 4. Intre timp m-am ocupat de dovleac: l-am curatat, l-am taiat cubulete, apoi l-am pus intr-o tigaie cu 2 linguri Green Sugar, putina zeama de lamaie, scortisoara si jumatate pahar de apa. Am gatit cu capac, pana cand nu mai era deloc apa, iar dovleacul era patruns. Dupa ce apa s-a evaporat mai tinem pe foc mic 2-3 minute, amestecand mereu cu o spatula. Recipe Notes Servim briosele cu putin dovleac pe ele. Sursa:www.iria.ro

Green Sugar Cooking

11 Martie 2015

Vizualizari: 13477

Voteaza:

Briose de post cu mere, nuci si dovleac 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post