Pelerinajele lunii martie si aprilie 2017

Pelerinajele lunii martie si aprilie 2017 Mareste imaginea.

24.03.2017 Pelerinaj la Manastirea Frasinei este singura din Romania ale carei traditii sunt similare celor de la Muntele Athos, in fiecare vinere se face Sfantul Maslu si se citesc Molitfele Sf Vasile cel Mare la Schitul cel Nou( Biserica Muereasca a Mrii Frasinei), apoi vizitam Manastirea Ostrov si Cozia – Tarif: 90 lei/pers.

25.03.2017 Pelerinaj de hramul manastirii Glavacioc se viziteaza si Mrea Samurcasesti, Mrea Sfantul Fanurie – Silistea Gumesti, Mrea Sfantul Pantelimon - Silistea Gumesti, Mrea Adamesti – Nanov-Tarif: 65 lei/pers

26.03.2017 Pelerinaj la Manastirea Crasna cu participare la Sfanta Liturghie, in drum se mai viziteaza Mrea Suzana, Mrea Zamfira, Mrea Cheia si Mrea Ghighiu – Tarif: 75 lei/pers.

01.04.2017 Pelerinaj la Manastiri Oltene –Mrea Clocociov, Mrea Brancoveni, Mrea Streharet si Mrea Trivale din Pitesti –Tarif: 75 lei/pers.

01-02.04 si 21- 21.04.2017 Pelerinaj la Manastirea Prislop. Se merge la Manastirea Ghighiu (unde se afla Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Sirianca, Manastirea Sinca Noua unde se afla moastele Sfantului Nectarie, Epitrahilul Pr. Arsenie Boca, moastele Sfintei Anastasia Romana, si un odor de mare preţ pentru noi creştinii o particica din Marama Maicii Domnului adusa de la Vatican, Icoana Maicii Domnului vindecătoare de cancer "Pantanassa", Manastirea Sinca Veche cu Templul Ursitelor, apoi Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, vizitam Izvorul Pr. Arsenie Boca si Mormantul Pr. Teofil Paraianu. Manastirea Prislop, pentru a ne inchina la mormantul Parintelui Arsenie Boca,, grota’’in care s-a nevoit Sfantul Ioan de la Prislop, participare la Sfanta Liturghie. Continuam traseul prin Defileul Oltului/, apoi oprire la Manastirea Cozia. Tarif : 195 lei/persoana transport autocar, cazare hotel, cina, ghid insotitor.

07.04.2017 Pelerinaj la Manastirea Frasinei este singura din Romania ale carei traditii sunt similare celor de la Muntele Athos, in fiecare vinere se face Sfantul Maslu si se citesc Molitfele Sf Vasile cel Mare la Schitul cel Nou (Biserica Muereasca a Mrii Frasinei), apoi vizitam Manastirea Ostrov si Cozia – Tarif: 90 lei/pers.

09.04.2017 Sarbatoarea Floriilor la Manastirea Parepa cu participare la Sf Liturghie apoi vizitam Mrea Caldarusani, Mrea Sitaru; Mrea Dridu; Mrea Chiroiu – Tarif : 60 lei/pers

14-17Aprilie 2017 Sfintele Sarbatori Pascale la Baile Herculane Tarif : 590 lei /pers.Pentru detalii vizitati : www.avraamtravel.ro

21.04.2017 Pelerinaj de Izvorul Tamaduirii la Manastirea Ghighiu (Hram) cu vizita la Mrea Zamfira Mrea Tiganesti , Mrea Pissiota Tarif : 50 lei/pers

23-28.04.2017 Pelerinaj in Muntele Athos- program destinat barbatilor informatii pe site-ul agentiei : www.avraamtravel.ro Tarif :135 Eur

29 si 30.04.2017 Pelerinaj la Manastirea Pantocrator de la Draganesti Vlasca– participare la Sfanta Liturghie, timp in care ne vom inchina la Moastele Sfantului Spiridon si ale Sfintei Maria Magdalena. La Hramul de Primavara, in Duminica Sfintelor femei mironosite, a devenit o traditie, ca la Manastirea Pantocrator din Draganesti – Vlasca, sa fie aduse in Pelerinaj, Sfinte Moaste ale unor sfinti adanc venerati in intreaga Biserica Ortodoxa din afara tarii.Pentru prima data in Romania, anul acesta, la initiativa Preasfintitului Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului, Mitropolia de Kerkira a binecuvantat aducerea Raclei cu Moastele Sfantului Ierarh Spiridon Episcopul Trimitundei, de la Catedrala din Kerkira – Insula Corfu ( Grecia ), la Manastirea Pantocrator, pentru inchinarea credinciosilor romani; Vizitam apoi Mrea Sfanta Treime Draganesti Vlasca, Mrea Tiganesti si Mrea Branceni. Tarif : 50 lei/pers.

- Pentru inscriere va adresati la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si nr, adresa si numarul de telefon, pentru care vi se emite factura si contractul cu turistul.

- Puteti achita prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Ultima plata se face cu 7 zile inainte de plecare.

- Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

 

Pe aceeaşi temă

13 Martie 2017

Vizualizari: 2235

Voteaza:

Pelerinajele lunii martie si aprilie 2017 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE