Pelerinaj de ziua Sfantului Nectarie, in Grecia

Pelerinaj de ziua Sfantului Nectarie, in Grecia Mareste imaginea.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sfantului Nectarie

SFINTI NOI: Sf Luca al Eladei, Sf Partenie de Lampsakos, Sf Paisie Aghioritul.

Se participa la Priveghi seara si la Sf Liturghie la Biserica Sf. Nectarie

6 zile – 06 -11- Noiembrie 2016

ZIUA I: Duminica 06.11 Intalnire la ora 18.00 la baza Dealului Patriarhiei, plecare pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia - Kulata – Promahonas – Salonic. Traseu de noapte.

ZIUA II: Luni 07.11 Sosire in Grecia. Optional: vizita la Souroti pt. a ne inchina la Sfantul Cuvios Paisie Agioritul si la Sf. Arsenie Capadocianul. Plecare spre Kalampaka pe valea Tempi cu vizitarea Bisericii Sfintei Paraschevi ( izvor cu apa tamaduitoare pentru ochi si sfintele moaste ale Sfintei Paraschevi ), apoi Complexul Monastic Meteora – (1 manastire),vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine ( unde veti asista la procesul de fabricare al icoanelor), pauza de masa. Cazare la hotel in Kalampaka.

ZIUA III: Marti 08.11 Mic dejun, apoi plecare spre Athena, in drum vom trece prin Delphi, apoi vom vizita Manastirea Sfantului Luca al Eladei ( i se mai spune si Luca cel Nou, Luca făcătorul de minuni, sau Luca Tămăduitorul, care a trait intre anii 896-953 d.Hr. -izgonitor de demoni ). Plecare in portul Pireus traversare cu ferry-boat-ul in Insula Egina. Cazare la hotel in Egina. Posibilitatea de participare la Slujba de Priveghere de noapte la Biserica Sf. Nectarie.

ZIUA IV: Miercuri 09.11 Mic dejun – Participare la Sfanta Liturghie inchinata Sfantului Nectarie (mare tamaduitor al bolnavilor si vindecator de cancer in toate formele), intoarcere cu ferryboat-ul in Pireus, tur panoramic cu autocarul al Atenei, oprire in Nea Makri pentru a ne inchina la moastele Sfantului Efrem cel Nou-Super grabnic ajutator in toate nevoile. Se merge la Sf. Partenie de Lampsakos mare desfacator de farmece si blesteme. Cazare la hotel în insula Evia.

ZIUA V: Joi 10.11 Mic dejun. Inchinare la moastele Sfantului Ioan Rusul. Vom vizita Manastirea Cuv. David ( unde se afla moastele Cuviosului David si mormantul Cuv. Iacov Tsalikis ), - traversare cu ferry-boat-ul, Manastirea Kato Xenia ( unde se afla o parte din Brâul Maicii Domnului -primim fiecare cate o panglica). Cazare in Paralia Katerini, ( SEARA GRECEASCA)

ZIUA VI: Vineri 11.11 Mic dejun. Vizitam Manastirea Sfantul Efrem Sirul si Manastirea Sfantul Dyonisos, situate la poalele Muntelui Olimp. Plecare spre tara cu oprire in Salonic al doilea oras ca marime al Greciei unde vom vizita Catedrala cu moastele Sfantului Dimitrie Izvorâtorul de Mir si ale Sfantei Anesia, Mrea Sf Teodora cu moastele Sf.teodora si ale Sf David, Biserica Sf Sofia cu moastele Sf Vasile, Catedrala Mitropolitana cu moastele Sf Grigore Palama. Plecare spre tara. Optional: vizita la Manastirea Rila unde sunt moastele Sfantului Ioan de Rila. Plecare spre România, oprire in FreeShop, apoi in Bulgaria la ,,Bomboane’’ pentru a cumpara masline, ulei de masline,etc.

ZIUA VII Sambata 12.11. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale, aproximativ ora 04.00.

TARIF 209 Eur / persoana cu toate traversarile cu ferryboat-ul

TARIFUL INCLUDE:
- transport cu autocarul 3* ( aer conditionat, tv, video );

- 4 nopti cazare în hoteluri -3* în camere duble si triple;
- 4 mic dejunuri;

- toate traversarile cu ferry-boat-ul;
- ghid teolog;

- preot insotitor.
TARIFUL NU INCLUDE:
- asigurarea medicala aprox. 25 lei;
- optionale – Souroti - 5 eur, Mrea Rila – 5 eur
- intrarile la la Complexul monastic Meteora - 3 eur;
Acte necesare: C.I. sau pasaport valabile. Pentru înscriere: avans 100 Euro /pers.

TRANSFER GRATUIT DIN GIURGIU, CALARASI, PITESTI SI PLOIESTI
Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0727064750 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

 

Pe aceeaşi temă

27 Septembrie 2016

Vizualizari: 1417

Voteaza:

Pelerinaj de ziua Sfantului Nectarie, in Grecia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE