Pelerinaj Sfantul Nectarie 7-12 noiembrie 2013

Pelerinaj Sfantul Nectarie 7-12 noiembrie 2013 Mareste imaginea.

Pelerinaj Sfantul Nectarie 7-12 noiembrie 2013

An de an fiecare dintre noi ne dorim un timp de reculegere, de pace si liniste sufleteasca multumindu-I lui Dumnezeu si Sfantului Nectarie pentru ajutorul dat si sa ne rugam pentru ceea ce ne dorim.

Sfantul Nectarie, facatorul de minuni este alaturi de fiecare dintre noi, grabnic ajutator si vindecator al suferinzilor de cancer si alte boli grave. Toata viata si-a petrecut-o slujindu-L si preamarindu-L pe Dumnezeu, indurand chinuri grele pentru a-si indeplini menirea. Unul dintre cei mai noi Sfinti canonizati de Biserica Greciei are zi de praznuire la 9 noiembrie, mii de credinciosi adunandu-se la biserica sa pentru a-l slavi.




Cu ocazia sarbatorii Sfantului Nectarie pe 9 noiembrie, Kretan Tour, www.kretan.ro, va propune o excursie de inaltare spirituala in insula Eghina unde vom ramane timp de 3 zile participand la slujbele si procesiunile dedicate sfantului. Pe durata excursiei se viziteaza Salonicul cu Biserica Sfantului Dumitru, Sfanta Paraschiva din Valea Tempi si orasul Atena cu vestigiile sale.


Minunata Aegina se afla la numai o ora si jumatate distanta cu feribotul de Atena oferind liniste si frumusete calatorilor - pelerini ce se decid sa o viziteze. Cu forma apropiata celei a unei inimi, insula Eghina are cea mai dulce clima din Grecia, propice fisticului, produsul de baza. Biserica Sfantului Nectarie a transformat-o in cel mai iubit loc de pelerinaj din Grecia, moastele sale savarsind nenumatare minuni despre care s-au scris multe carti, unele dintre ele fiind traduse si in limba romana.

Cu rugaciunile Sfantului Ierarh Nectarie, Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin

Informatii la:
KRETAN TOUR
Agentie de turism
Str. Stirbei-Voda nr. 84,
Sect 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021-3141978; 031-4011424
Mobil: 0745790530; 0724305254
E-mail: office@kretan.ro
Web-site: www.kretan.ro

Pe aceeaşi temă

20 Octombrie 2013

Vizualizari: 4798

Voteaza:

Pelerinaj Sfantul Nectarie 7-12 noiembrie 2013 1.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE