Pelerinaj de Anul Nou in Tara Sfanta

Pelerinaj de Anul Nou in Tara Sfanta Mareste imaginea.


Centrul de Pelerinaj „Sf. Parascheva“ din Iasi organizeaza in perioada 29 decembrie 2005 - 4 ianuarie 2006 un pelerinaj in Tara Sfnta pe traseul: Iasi - Bucuresti - Ierusalim: Gradina Ghetsimani (Biserica Natiunilor); Biserica Maicii Domnului si Pestera Ghetsimani; Casa in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia; Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale Mntuitorului Iisus Hristos pe Drumul Crucii; Golgota; Zidul plngerii; Tur de oras cu vizitarea orasului vechi Jaffa; Muzeul Arheologic; bisericile „Sf. Mihail“ si „Sf. Petru“; tur de oras si vizitarea celebrului muzeu Israel Diamond Center.

Pe 31 decembrie, la ora 21.

00, pelerinii vor participa la sarbatoarea de Anul Nou, la Tel Aviv. Pelerinajul va continua pe traseul: Muntele Tabor, Biserica Ortodoxa „Schimbarea la Fata“, Rul Iordan, Muntele Fericirilor, Tabgha (locul in care Mntuitorul a savrsit minunea prin care a hranit multimea cu 5 pini si 2 pesti), Capernaum (Cetatea Domnului - Casa Sf. Petru), Cana Galileii, Nazaret, Haifa, Hozeva, Manastirea Sf. Gheorghe, Pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanu, Manastirea Sf. Gherasim, Marea Moarta, Tel Aviv. De la Tel Aviv se va lua avionul spre Bucuresti.

Pelerinajul costa 769 de euro de persoana, iar acest pret include: transport cu avionul, 6 nopti cazare in Tel Aviv la hotel de 4 stele, mic dejun si 5 cine, inclusiv masa festiva din seara de Revelion, ghid vorbitor de limba romna, taxele de intrare in Muntele Tabor si Capernaum, asigurarea medicala, taxa de viza.

Cei interesati se pot adresa Centrului de Pelerinaj „Sf. Parascheva“, cu sediul in curtea Mitropoliei, sau la numarul de telefon 0232/276 907.


de Narcisa Balaban

Sursa: Ziarul Lumina

.
Pe aceeaşi temă

02 Iulie 2012

Vizualizari: 5703

Voteaza:

Pelerinaj de Anul Nou in Tara Sfanta 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE