Sexul fara casatorie

Sexul fara casatorie Mareste imaginea.

De ce e pacat sexul inainte sau in afara casatoriei, ca e tot una!

Cum sa rezum? Daca ti-as raspunde doar tie, care mergi la biserica si mai stii cum stau lucrurile, ar fi destul de usor. Insa un raspuns strict pentru unul din "afara" bisericii, ar trebui sa sune cam asa: Sexul in afara casatoriei este numai placere fizica, fiind lipsit de un rost clar! Altfel spus, se pastreaza placerea animalica si se "taie" sensul fizic si logic de dupa actul sexual. Se ia placerea si se alunga nasterea copilului! Se face sex, dar finalitatea este inlaturata.

In mod normal, orice act sexual atrage dupa sine zamislirea unui copil. Chiar daca nu ar exista Dumnezeu, chiar si numai fizic, organic vorbind, daca totul ar fi lasat sa decurga normal, dupa unirea femeii cu barbatul ar urma conceperea unui copil. insa intervine EGOISMUL, placerea carnala, care rupe lantul evenimentelor normale si opreste aparitia copilului. Deci e ceva ANORMAL! Este nu doar o ucidere a sufletului prin egoism, dar si ceva anti-uman, anti-biologic, anti-natura! Omul lupta contra firii sale, contra mersului normal al evenimentelor.

Sexul e placere. Daca nu ar fi placere, nu ar mai fi sex !

Sexul NU e iubire, asa cum se mint unii, caci daca ar fi doar dragoste fara placere, numai cand ar vrea cei doi sa nasca un copil ar mai face sex! Ia placerea si nimeni nu va mai face "dragoste"! Un argument! in 2009 au fost in Romania 30.000 de divorturi ! Unde e iubirea, daca sunt atat de multe rupturi? Dar sunt prea multe cupluri care au facut sex, s-au plictisit, s-au suprasaturat si au inteles ca NU se iubesc!

Orice mijloc anticonceptional este doar o modalitate de a continua placerea si, desigur, de a opri nasterea copilului. O anulare a sensului vietii. Placerea de dragul placerii.

Fiecare cauta doar placerea sa! Egoismul mai sus amintit. Egoism carnal, care niciodata nu se va implini, ci mereu va cere mai mult. De aici "setea" de un sex mai rafinat: pozitii noi, sex oral, heterosexualitate, sex in grup etc. etc. Nevoia de placere ca si dependenta sau "robie", cum o numesc sfintii.

Tinerii care fac sex inainte de casatorie se unesc fizic, dar numai atat! Daca au suflet, atunci sufletele le poate uni doar Dumnezeu. Daca nu au suflet, atunci sunt animale evoluate, iar sexul e o simpla distractie si nici nu au nevoie de casatorie.

Tot ceea ce nu are un scop uman sau chiar vesnic, este complet inutil. Sexul nu lasa nimic in urma. Doar o dorinta si mai mare. Nu multumeste niciodata pe deplin si de aceea nu uneste cu adevarat pe cei doi.

Fiecare mijloc de contraceptie este o modalitate de a ucide un copil. Unirea celor doua celule, adica nidarea, are loc, insa contraceptivele opresc hranirea copilului -ovulatia - si il ucid prin infometare, urmand ca zigotul - farama de copil - sa fie pur si simplu eliminat odata cu urmatorul ciclu. Formele mai "practice" de protejare, in care nu are loc finalizarea contactului sexual, adica sperma nu ajunge la ovul, sunt si mai abjecte. Prin prezervativ sau prin "coitus interuptus" sunt aruncati la gunoi nenumarati spermatozoizi, fiecare din acestia putand fi un viitor copil.

Daca ar fi ceva bun si normal, atunci nu s-ar ajunge la absurditati care devin totusi tot mai normale, de genul sexului oral, sexul in grup sau sexul intre parteneri de acelasi gen. (Inutilitatea si absurditatea sexului fara de nasterea copiilor se vede la homosexuali: ce rost are decat placerea? Iar placerea e un scop? Daca da, atunci copilul ce este? Un accident? Sexul homosexualilor este si el moarte sufleteasca atat timp cat nici un homosexual nu mai crede in Hristos!) Dar nici cei care fac sex inainte de casatorie nu mai cred! Cum se explica aceasta cumplita taina?

Dar poate ca cea mai teribila parte a sexului inainte de casatorie este aceea ca provoaca... dependenta! Ca un drog care te "arde" din interiorul propriului tau trup. Vrei si tot mai mult vrei! Ce este fata in zilele noastre? Tot mai mult o obsedata de sex! Vrea, cauta, cere, cheama, se ofera, obliga la sex! Cu bani sau fara, pe strada sau pe net, nu mai conteaza! Cunosc prea multe cazuri... De parca e stapanita de un duh rau! in forme usoare, vrea tot mai mult sex de la prietenul ei! in forme grave, dupa dezamagiri si tradari, vrea de la oricine si oriunde. S-a daruit la inceput din iubire, a fost tradata si acum parca vrea sa se razbune pe viata, pe ea insasi si pe lumea intreaga. Ca o demonizare tainica! Nu se mai poate sapani! Mii si zeci de mii de cazuri! Are nevoie doar de un barbat "bun la pat"! Nu conteaza cine! Oricine, oriunde si oricum! Nu mai are rusine sau limita! Sexul e o posedare fizica, in diferite trepte si forme. De la primul pas isi pierde credinta adevarata si ajunge pana la prostitutia de cea mai josnica speta. Cere-i sa se opreasca si te va considera nebun! De la masturbare si pana la sexul in grup sau cu animale, totul e o dependenta nebuna si demonica... Ia-le placerea si se vor sinucide in masa. isi vor da seama ca nu mai au suflete si nu vor rezista durerii interioare.

Daca sexul ar aduce fericire, nu ar mai trebui repetat! O data si ar fi de ajuns! Dar fericirea nu vine si este inlocuita cu o disperata cautare a ei sub numele fals de "orgasm". Mereu cateva minute care nu lasa nimic in urma. Azi nimic, maine nimic, poimaine nimic... Iar nimicul acesta este un pacat! Adica o lipsa, un nonsens, o sinucidere, o lipsa, o fuga de Dumnezeu.

Am lasat la urma argumentul "forte": pierderea copilariei! Adica pierderea puritatii, a candorii si a curatiei, toate in chip iremediabil. Desfraul inainte de casatorie este uciderea copilului din noi si "zidirea" unui om nou, mai sigur pe sine, mai matur, dar incapabil sa mai roseasca, sa se mai bucure de o floare sau de rasul unui copil. Sexul este avortul propriului suflet! Este aruncarea lui la groapa de gunoi a lumii: o groapa in care toti devin urati, mincinosi si ingusti sufleteste. inainte de casatorie esti fie copil, fie mort sufleteste! si iti voi aduce un singur argument: cei care si-au inceput viata sexuala nu mai pot iubi pe Dumnezeu...

Multe ar mai fi de spus! Dar daca veți citi cu atentie cele scrise mai sus, veți fi destul de lamuriți. in caz ca mai apar nelamuriri sau indoieli, nu ezitați sa intrebați! Caci un astfel de gand poate fi folosit de cel rau ca sa va chinuie sau sa va indeparteze de Hristos. Nu imbrațișați dictonul "Crede si nu cerceta!", ci rog sa intrebați, sa cereți si sa spuneți ceea ce va framanta. Doamne ajuta!

Monahul Neofit, autorul cartii "Rugaciuni catre tineri"

Despre autor

Turcanu Stefan Turcanu Stefan

Colaborator
3 articole postate
Publica din 11 Martie 2011

Pe aceeaşi temă

05 Iulie 2012

Vizualizari: 16647

Voteaza:

5.00 / 5 din 2 voturi.

Comentarii (6)

  • Claudiu ZaraPostat la 2013-04-29 21:15

    Ar mai fi ceva de adăugat: dacă sexul ne pune la dispoziție niște energii foarte puternice care pot fi utilizate într-un mod nebănuit de cei mai mulți oameni? Cu alte cuvinte, de ce nu ar fi posibil ca sexul să aibă și un alt scop suplimentar nașterii pruncilor sau plăcerii celor doi?

  • Claudiu ZaraPostat la 2013-04-29 21:07

    Cum rămâne cu liberul arbitru, garantul libertății noastre? Toți cei care ați postat credeți că voi dețineți adevărul, sau că religia noastră deține adevărul suprem. Cum rămâne cu toți ceilalți oameni ai planetei? Și dacă noi greșim?

  • Paste AndreiPostat la 2011-09-20 10:14

    ,,si iti voi aduce un singur argument: cei care si-au inceput viata sexuala nu mai pot iubi pe Dumnezeu...'' Te-as ruga sa imi explici mai in detaliu cele spuse mai sus, adica mama si tatal meu nu IL mai pot iubi pe Dumnezeu? Am ramas un pic uimit de aceasta afirmatie. {rog raspuns public, tot aici} Multumesc anticipat.

  • Nicolae Razvan PanaPostat la 2011-04-30 23:13

    Nu sunt de acord cu faptul ca cei ce fac sex "nu mai pot iubi pe Dumnezeu" Este intr-adevar o placere carnala si nu este dragoste dar cine oare se naste altfel daca nu din pacat cu exceptia Mantuitorului. In adancul sufletului iubim pe Dumnezeu. Este o pofta trupeasca, deci un pacat. Dar exista persoane care desi cad in pacate......cauta neincetat pe Dumnezeu si se straduiesc sa nu mai pacatuiasca Caci"nu cei sanatosi au nevoie de lecuire, ci cei bolnavi" cei bolnavi cu sufletul si robiti de pacate cum sunt si eu cum suntem multi dar nu recunoastem si nu dorim sa discutam despre aceste lucruri!Sa nu uitam ca la sfarsit toti vom da socoteala pentru cum ne-am cheltuit viata pe pamant si toti suntem datori cu o moarte ! Cu totii avem momente cand uitam de Dumnezeu, constient sau nu ne ingrijim mai mult de cele lumesti decat de cele sufletesti ! Dumnezeu sa ne miluiasca dupa multimea indurarilor sale !

  • Elena ConstantinPostat la 2011-03-31 14:19

    Lucruri amestecate in articolul asta. Daca nu cunosti pe cineva , cum sa-l iubesti? Daca nu-L Cunosti, cum sa-L iubesti? Nu cred ca primul scop al casatoriei este procreerea, ci mantuirea. Cei casatoriti pot avea sau nu copii. Cum vrea El! Si in casatorie poti fi desfranat, chiar cu sotul/sotia. Exact ceea ce arata cuvantul " desfranare" - lipsa de control, dobitocie. Sa faci sex oricand , oricum , chiar sa-l silesti pe celalalt daca asa ai chef. Desfranati au existat si in trecut , ca si acum. Unii se mai pot trezi si se ridica din mizeria asta. Asta ar trebui sa dea de gandit unora. Nu existenta, astazi, a desfraului ar trebui sa ingrijoreze, parerea mea. Ci lipsa de putere a credintei celorlalti ca si a iubirii. Unii medici se considera atat pe ei cat si pe ceilalti , animale evoluate. Si se comporta ca atare. Cred ca avortul este o crima si are urmari mai mult decat cele fizice. Poate ca ar trebui introdus in scoli studiul moralei.

  • andriesei florentinaPostat la 2011-03-16 18:03

    Noi nu am aparut la voia întamplarii si ar trebui sa nu cantarim viata numai dupa placerile pe care aceasta le poate oferi.Raspunsul adevarat,linistitor si idealul înalt al vietii noastre ni-l da numai sfanta noastra credinta crestineasca. Dar ne-am dobitocit...si Dumnezeu este suparat pe noi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE