Rugaciune pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Rugaciune pentru binefacerile primite de la Dumnezeu Mareste imaginea.

Rugaciune pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeule a toata milostivirea si indurarea, Care ai nemasurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oameni, cazand acum catre a Ta slava, cu frica si cu cutremur, aduc Tie multumire pentru binefacerile de care m-ai invrednicit pe mine, nevrednicul robul Tau. Te slavesc, Te laud si Te cant ca pe un Domn, Stapan si facator de bine. Si iarasi cazand inaintea Ta, iti multumesc si cu smerenie ma rog nemasuratei si negraitei Tale milostiviri, ca si de acum inainte sa-mi daruiesti faceri de bine, ca sa sporesc in dragostea de Tine si de aproapele meu. Izbaveste-ma de tot raul si necazul. Daruieste-mi liniste.

Si ma invredniceste ca in toate zilele vietii mele totdeauna multumire sa-Ti aduc si sa graiesc si sa cant cele preabune Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

.
Pe aceeaşi temă

21 Mai 2012

Vizualizari: 423874

Voteaza:

4.86 / 5 din 7 voturi.

Comentarii (8)

  • Adrian MPostat la 2014-12-10 15:37

    acum, in vremuri de mare incercare personala, ma rog ca Domnul sa fie cu mine, sa ma ajute.. tine-ma Doamne in palmele tale! Amin!

  • somcutan elenaPostat la 2013-01-24 15:18

    iti multumesc si Te premaresc pe Tine ,Doamne pt. ca esti in inima si in viata mea, iti multumesc pt. ca calatorescti cu mine pe calea vietii si atnci cand cad sub povara pacatelor Tu Doamne ma ridici , ma cureti si-mi dai putere sa merg mai departe, iti multumesc pt. tot si pt. toate,AMIN

  • simion ferescuPostat la 2011-05-29 22:27

    Desi Dumnezeu face atitea miracole si in ziua de azi uni dintre noi uita, ca exista si numai la greu sau la necaz isi aduc aminte de Dumnezeu,eu zic ca ar trebui sa ii multumim lui Dumnezeu in fiecare zi pentru tot, indiferent de greutatile pe care le intilnim in viata.Eu unul vreau sai multumesc lui Dumnezeu pentru incercarile la care am fost supus si la multe alte lucruri care mi-au fost aratate .DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT CEA CE AI FACUT PENTRU MINE SI PENTRU DRAGOSTEA CARE AI ARATATO FATA DE ROBUL TAU .AMIN!

  • Luminita MirescuPostat la 2010-07-14 14:53

    Luminita Iti multumesc Doamne pentru ajutor, pentru bunatatea ta siiarta-ma Doamne ca in fiecare zi te rastigesc cu grelalele si cu pacatele mele Doamne ajuta!

  • Steluta SavulescuPostat la 2010-07-12 09:54

    Doamne! Iti multumesc din suflet ca existi pentru ca asa - am in cine sa-mi pun nadejdea. Te iubesc si te implor sa ma ierti si sa nu ma parasesti niciodata. Ajuta-i Doamne pe toti oamenii aflati in suferinta. Da-ne Doamne tuturor pace, liniste si sanatate. AMIN.

  • timea licaPostat la 2010-04-06 14:38

    asa este din pacate ne rugam mai des atunci cind avem nevoie de ceva dar cind dobindim acel lucru bun uitam ca de ce am reusit si cu ajutorul cui am reusit asa suntem noi oamenii din pacate

  • violeta stoicuPostat la 2010-03-15 20:57

    multumesc doamne pt fiecare clipa a vietii mele si pentru tot ce faci pentru mine,doamne ajuta tuturor

  • Marian StoianPostat la 2010-03-11 14:07

    Ar trebui sa ne rugam mai des pentru binefacerile Domnului nostru Iisus Hristos catre noi,sa-i multumim cu mai mare evlavie, caci El este bun cu noi, iar noi prea mereu uitam de bunatatea Lui! Doamne-ajuta tuturor!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE