Pelerinaje Noiembrie – Decembrie 2015 Apologetikos

Pelerinaje Noiembrie – Decembrie 2015 Apologetikos Mareste imaginea.

Pelerinaje Noiembrie – Decembrie 2015

1) 28-29 Noiembrie 2015 - PARASTASUL Parintelui Arsenie Boca – Pelerinaj la Prislop
Plecare seara 27 nov. din Bucuresti (ora 21,00), Ploiesti si Brasov direct la Manastirea Prislop, inchinare si rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Participare la Sfanta Liturghie si Parastas. Manastirea Ramet: icoana Maicii Domnului Pantanassa, moastele Sf. Ghelasie de la Ramet, Catedrala Alba Iulia si Cetatea Alba Carolina.
Oferta speciala! Pret 135Lei/persoana

2) 21-22 Noiembrie 2015 - "Intalnire cu un Parinte Duhovnic" - Pelerinaj la Manastirea Cotmeana. Manastirea Cotmeana: pelerinii au posibilitatea de a discuta personal cu Parintele Staret pentru sfaturi si povete duhovnicesti. Participare Sfanta Liturghie Praznic Intrarea Maicii Domnului.
Pret 100 Lei/persoana

3)15 noiembrie 2015 - "Daruind vei Dobandi - Milostenia" - Pelerinaj la Valea Plopului (Valea Screzii), organizat pentru a duce prinoase catre comunitatea dezvoltata de Parintele Nicolae Tanase.

Preluare de pe http://www.asociatiaprovita.org/ "În tabăra din Valea Screzii locuiesc 120 de persoane, din care 80 copii și adolescenți, tineri orfani care au părăsit sistemul de stat, femei și bărbați în vârstă. Restul asistaților noștri (în jur de 400 de persoane) se află în grija familiilor din satele Valea Plopului și Valea Screzii"
Pret 50 Lei/persoana

4) 5 Decembrie 2015 – “Sfantul Nicolae si Sfanta Mc. Filofteia” – Pelerinaj
Manastirea Argesului, inchinare la moastele Sfintei Mc. Filofteia, Biserica Sfantul Nicolae, Manastirea Negru Voda: moastele Sfantului Ioanichie Manastirea Namaiesti: icoana Maicii Domnului atribuita Sf. Evanghelist Luca, Manastirea Dealu: inchinare la moastele Sf. Nicolae.
Pret 60 lei/persoana

Va oferim servicii de relaxare si reculegere prin intermediul pelerinajelor la manastiri, organizate ca evenimente cu tematica specifica. Pentru realizarea programelor transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat (functie de disponibilitate), atmosfera plina de istorie si spiritualitate, comunicare si dezvoltare personala, intalniri cu mari duhovnici, participare la Sfintele Slujbe la manastiri. Cazarea se face in principal la Manastiri, este rezervata si NU este inclusa in pret, se achita local, poate varia intre 15 - 35 lei/pers/noapte, functie de conditiile locale. Studiati cu atentie Conditiile de inscriere si participare pe site-ul nostru.

Apologetikos Serv SRL
0742 268568, 0724 525041
Plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov*/Pitesti*, in functie de traseu.

Vizitati site-ul nostru pentru detalii:
http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com
http://www.pelerinajeprislop.blogspot.com
pelerinaje_ro@yahoo.com
pelerinaje@email.com
Facebook Pelerinii

Pe aceeaşi temă

22 Noiembrie 2015

Vizualizari: 1751

Voteaza:

Pelerinaje Noiembrie – Decembrie 2015 Apologetikos 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

pelerinaje

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE