TOB - Targul International de Vesminte, Icoane si Obiecte Bisericesti

TOB - Targul International de Vesminte, Icoane si Obiecte Bisericesti Mareste imaginea.

A cincea editie a Targului International de Vesminte, Icoane, Artizanat si Obiecte Bisericesti (TOB) se va desfasura in Complexul Expozitional Romexpo, Bucuresti, 11-13 iunie 2009.

Prima editie a fost organizata la Bucuresti in perioada 3-5 mai 2007 si atunci au participat peste 50 de firme expozante si peste 150 de artisti. Targul este patronat de Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava.

TOB reuneste intr-un singur spatiu firmele si organizatiile care se ocupa cu producerea, comercializarea si intretinerea obiectelor de cult, cu proiectarea si constructia lacasurilor de cult. Producatori de obiecte bisericesti din 7 tari (Austria, Italia, Germania, Grecia, Bielorusia, Ucraina si Romania) expun vesminte sfinte, icoane pictate in erminia bizantina, clopote si candelabre, catapetesme si scaune arhieresti, masini de brodat cu soft bizantin si carti.

De aici, preoti si enoriasi pot cumpara la pret de producator obiectele necesare pentru cultul ortodox din parohii.

TOB este un targ de succes, fiind singurul pe piata obiectelor bisericesti din Romania.

TOB I Bucuresti - 3-5 mai 2007, Romexpo, Bucuresti - 52 de expozanti

TOB II Iasi - 15-17 noiembrie 2007, Providenta, Iasi - 38 de expozanti

TOB III Bucuresti - 13-15 iunie, Romexpo, Bucuresti - 79 de expozanti, a fost vizitat de peste 4500 de persoane, 5 episcopi si multe persoanlitati laice.

TOB IV Iasi - 13-15 noiembrie, Providenta, Iasi - 40 de expozanti a fost inaugurat si vizitat de I.P.S. Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, de P.S. Calinic episcop vicar al Arhiepiscopiei Iasilor si de foarte multi vizitatori specializati si laici.

 




 

09 Iunie 2009

Vizualizari: 4073

Voteaza:

TOB - Targul International de Vesminte, Icoane si Obiecte Bisericesti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE